Anunt pentru studenții facultății TPP

Facultatea de Tehnologia Petrolului si Petrochimie

Proiect european -Axa prioritara 10

Desfășurare activități didactice în anul universitar 2020-2021

MODALITATE DERULARE ACTIVITĂŢI DIDACTICE PE SEM. 1 AL

ANULUI UNIVERSITAR 2020 – 2021 LA FACULTATEA

TEHNOLOGIA PETROLULUI ŞI PETROCHIMIE

Pe semestrul 1 al anului universitar 2020 – 2021 activităţile didactice la programele de licenţă şi masterat ale facultăţii TPP se vor desfăşura după următorul program:

- Cursurile se vor derula online, în principal în zilele de luni şi miercuri, pe platforme video de tip Zoom, Google Meet etc. acest lucru fiind adus la cunoştinţa studenţilor de fiecare cadru didactic prin e-mail.

- Activităţile de tip laborator / seminar / proiect se vor derula faţă în faţă, în principal în zilele de marţi, joi şi vineri.

- Orarele vor fi afişate atât pe site-ul facultăţii, la secţiunea Educaţie – Orare, cât şi la avizierul facultăţii, aflat în corpul I, la parter, în partea dreaptă a librăriei.

Activităţile didactice vor începe de vineri, 2 octombrie 2020, cu săptămâna pe partea stângă.

DECAN,

Conf.univ.dr.ing. Popovici Daniela

Știri Populare

Anunt studenți TPP

In atenția studenților facultății TPP pentru orice informație/cerere/adeverință  vă adresați la adresa de email / număr de telefon:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view...

Job opportunities at PG Urlati

More details here. (attachments/article/119/Job%20opportunities%20at%20PG.pdf)

Ultimele noutăți

Proiect european -Axa prioritara 10

Echipa managerială a facultăţii Tehnologia Petrolului şi Petrochimie a câştigat un proiect de reabilitare a spaţiilor de învăţământ şi de completare a bazei materiale didactice pentru studenţii de la toate...