Internship Rompetrol - KMG International

În perioada 1 august – 30 septembrie 2019, 25 dintre studenţii facultăţilor de Tehnologia Petrolului și Petrochimie, Inginerie Mecanică și Electrică și Ingineria Petrolului și Gazelor participă la programul de Internship organizat de Rompetrol-KMG Group. Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești este partener al Rompetrol încă de la începutul demarării acestui proiect. Aflat la a XIX-a ediţie, programul de internship a ajuns la maturitate, pregătind cu succes viitorii specialiști pentru industria de prelucrare a petrolului.

Tema sub care se desfășoară în acest an programul de internship este “Pregătit pentru carieră” și își propune să motiveze  participanţii pentru a își construi o profesie  din cariera pe care și-au ales-o. În plus, aceștia au posibilitatea de a concura pentru cele 50 de burse în valoare de 100$/lună x 10 luni, în cadrul competiţiei “Petromidia 40 de ani”.

În 2019 rafinaria Petromidia aniversează 40 de ani de activitate si ne folosim de această ocazie pentru a adresa felicitări întregului colectiv, dorindu-le cât mai mulţi barili prelucraţi!

Ataşamente:
Download-ează fișierul (Program Internship Rompetrol  2019.pdf)Internship Rompetrol 2019[Internship Rompetrol 2019]