Internship Rompetrol 2020 !

Dacă te-ai decis că îți dorești o carieră în domeniul energiei, fă primii pași și vino în Internship la Rompetrol!

Rompetrol îți propune un program plătit care te va provoca să te cunoști mai bine, să te inspiri din poveștile de carieră ale experților, dar și ale altor super oameni din comunitatea de business, și să-ți dezvolți abilitățile cheie pentru viitor.

55 de studenți își vor putea începe călătoria alături de Rompetrol și își vor desfășura activitatea în următoarele arii și departamente:

  • Petromidia Năvodari: Producție, Utilități, Mentenanță, Logistică și Laboratoare
  • Vega Ploiești: Producție, Utilități, Mentenanță, Logistică și Laboratoare
  • Well Services Rompetrol Ploiești: Producție, Vânzări, Financiar
  • Sediul din București: Inginer proiectant (electrica, mecanica, civile)

 Pentru locațiile din Ploiești sunt disponibile 9 poziții potrivite pentru studenții de la licență și masterat de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești  !

 

Pentru a aplica, trebuie să ai în vedere următorii pași:

1. Accesează secțiunea de joburi, aplică și răspunde la întrebări;

2. Parcurge evaluarea;

3. Te vom contacta în cazul în care vei fi selectat pentru interviu;

Ne poți scrie la  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   dacă ai întrebări sau nelămuriri despre programul nostru de Internship.

 Pe parcursul a 2 luni, august si septembrie, te vei familiariza cu industria de petrol si gaze, vei participa la nenumărate workshop-uri online dedicate dezvoltării tale personale, și, pentru o experiență completă, vei insoti expertii nostri si vei invata direct de la ei.

Tu ești viitorul energiei! 

 Mai multe detalii despre program gasiti aici.

 

Știri Populare

Job opportunities at PG Urlati

More details here. (attachments/article/119/Job%20opportunities%20at%20PG.pdf)

Plata Regiei de cămin

PENTRU STUDENŢII CĂMINIŞTI CARE DORESC SĂ PLĂTEASCĂ  REGIA DE CĂMIN ONLINE VĂ AFIŞĂM: CODUL FISCAL 2844790 IBANUL  RO76TREZ52120F331400XXXX              TREZORERIA PLOIEŞTI Vă rugăm să faceţi următoarele precizări în rubrica observaţii a ordinului de plată: ·         CNP-ul ,...

Ultimele noutăți

Proiect european -Axa prioritara 10

Echipa managerială a facultăţii Tehnologia Petrolului şi Petrochimie a câştigat un proiect de reabilitare a spaţiilor de învăţământ şi de completare a bazei materiale didactice pentru studenţii de la toate...