admitere 2020

Admiterea pentru un loc de munca bine platit !
 

Boboci 2020

Facultatea Tehnologia Petrolului şi Petrochimie împreună cu Raiffeisen Bank oferă două biciclete studenților boboci ai anului universitar 2020 – 2021!!!!!

Acestea vor fi atribuite prin tragere la sorţi la începutul anului universitar.

Pentru a beneficia de această șansă, vă așteptăm să vă înscrieți la una dintre cele cinci programe de studii ale Facultății Tehnologia Petrolului şi Petrochimie din Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești!

 

Mult succes!

Mol - GROWWW 2020

MOL caută absolvenți de top pentru programul GROWWW 2020


MOL România continuă perioada de aplicații pentru următoarea ediției a programului de recrutare de talente Growww. Programul este derulat la nivel regional de Grupul MOL și se adresează tinerilor absolvenți care doresc sa își înceapă cariera într-una din cele mai mari și dinamice companii din Europa Centrala și de Est.

MOL România are 6 poziții deschise în cadrul programului Growww 2020, iar perioada de aplicații este deschisă până la 17 iulie 2020, la adresa: molromania.ro/cariera/growww. Sunt bineveniți aplicanți din toate disciplinele de studiu.

Growww este mult mai mult decât un simplu stagiu de practică: MOL oferă un loc de muncă cu normă întreagă, cu un salariu competitiv și un pachet de beneficii.

Puteți afla informații suplimentare despre oportunitățile de carieră oferite de MOL România prin programul Growww accesând această adresă.

Grupul MOL și-a propus să dezvolte o nouă generație de tineri experți în industrie, ce vor fi îndrumați de mentori și vor fi susținuți să se adapteze unui mediu de lucru dinamic și divers.

Începand din 2007, peste 2.200 de absolvenți din întreaga lume s-au alăturat Grupului MOL prin programul Growww, care are cea mai bună rată de retenție din categoria programelor de profil, de 80% în 2019, fiind deja o marcă în industrie.

Este un moment extraordinar în care tinerii absolvenți să se alăture MOL, deoarece pot participa la diferite proiecte inovatoare pe care Grupul le dezvoltă în contextul unor schimbări istorice în industria de petrol și gaze la nivel global.

Pentru mai multe detalii despre programul Growww, accesați: molgroup.info/growww.

Dacă ești pregătit să îți începi cariera, te invităm să aplici chiar acum!

Informatii referitoare la modalitatea de evaluare a studentilor

Modalitatea de evaluare a studentilor in sesiunile de vara si de toamna ale anului universitar 2019-2020 sunt afisate mai jos:

TPP_Iicenta -informatii-evaluari-studenti

TPP_master -informatii-evaluari-studenti

THE 4TH INTERNATIONAL COLLOQUIUM ENERGY AND ENVIRONMENTAL PROTECTION CONFERENCE

Avem onoarea de a va informa că în perioada 4-6 noiembrie 2020 se va desfășura a 4-a editie a ”INTERNATIONAL COLLOQUIUM ENERGY AND ENVIRONMENTAL PROTECTION CONFERENCE” organizată de către Facultatea  Tehnologia Petrolului și Petrochimie.

Pentru a afla detalii referitoare la programul conferinței, deadline-uri și taxe, precum  si alte informatii, va recomndăm să accesați site-ul conferintei http://tppconferinte.upg-ploiesti.ro/2020/.

Știri Populare

Job opportunities at PG Urlati

More details here. (attachments/article/119/Job%20opportunities%20at%20PG.pdf)

Plata Regiei de cămin

PENTRU STUDENŢII CĂMINIŞTI CARE DORESC SĂ PLĂTEASCĂ  REGIA DE CĂMIN ONLINE VĂ AFIŞĂM: CODUL FISCAL 2844790 IBANUL  RO76TREZ52120F331400XXXX              TREZORERIA PLOIEŞTI Vă rugăm să faceţi următoarele precizări în rubrica observaţii a ordinului de plată: ·         CNP-ul ,...

Ultimele noutăți

Proiect european -Axa prioritara 10

Echipa managerială a facultăţii Tehnologia Petrolului şi Petrochimie a câştigat un proiect de reabilitare a spaţiilor de învăţământ şi de completare a bazei materiale didactice pentru studenţii de la toate...