Energie pentru cariera

Energie pentru carieră

Automatizarea, platformele digitale și inovațiile în tehnologie schimbă fundamental natura muncii. Descoperirea și înțelegerea acestor schimbări de către studenții, viitorii specialiști din energie, corelată cu înțelegerea propriilor nevoi și cu dezvoltarea unui plan consistent de carieră vor contribui la asigurarea unui viitor profesional adaptat și asumat.

In acest context ENGIE Romania, Fundația LEADERS și Universitatea Petrol-Gaze: Ingineria Petrolului și Gazelor, Tehnologia Petrolului și Petrochimie, Inginerie Mecanică și Electrică își unesc forțele și vor invita studentii la o nouă experiență de învățare bazată pe 2 componente: descoperirea competențelor comportamentale și dezvoltarea și antrenarea cunoștințelor tehnice.

Programul este dezvoltat sub umbrela Competențele viitorului în domeniul energiei și are ca scop crearea unui cadru în care studenții să se cunoască mai bine, să-și descopere direcțiile vocaționale bazate pe interesele personale și să-și ancoreze viziunea într-un viitor conectat la trendurile și evoluția pieței muncii.

Aplică acum! 

engie.ro/energiepentrucariera

 

Știri Populare

Internship Rompetrol - KMG International

În perioada 1 august – 30 septembrie 2019, 25 dintre studenţii facultăţilor de Tehnologia Petrolului și Petrochimie, Inginerie Mecanică și Electrică și Ingineria Petrolului și Gazelor participă la programul de Internship...

Job opportunities at PG Urlati

More details here. (attachments/article/119/Job%20opportunities%20at%20PG.pdf)

Ultimele noutăți

DiscoverEU

DiscoverEU ! DiscoverEU este o acțiune UE inițiată de parlamentul European care își propune să ofere tinerilor europeni noi oportunități de călătorie și mobilitate prin care să își dezvolte competențe utile...