Youth Speak Forum - AIESEC

AIESEC în România organizează evenimentul Youth Speak Forum ! 

AIESEC este o organizație internațională non-profit care dezvoltă leadership în tineri. Scopul organizației este pacea și dezvoltarea potențialului uman.
Youth Speak Forum este un eveniment dedicat tinerilor care include un panel de discuții despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă propuse de ONU.
Devenit deja o tradiție, Youth Speak Forum a ajuns la a 7-a ediție, iar anul acesta se va desfășura online pe data de 22 aprilie între orele 12:00-18:30. 

La eveniment tinerii pot afla mai multe lucruri despre Obiectivele de dezvoltare durabila si au si ocazia de a cunoaste mai multi posibili angajatori. 
La inscriere tinerii pot opta sa isi incarce CV-ul, astfel incat au si sansa de a fi contactati pentru oportunitati viitoare din cadrul companiilor partenere.

Obiectivele de dezvoltare durabilă care vor fi tematica evenimentului sunt: Fără sărăcie, Sănătate și Acțiunea asupra climei. România se confruntă cu aceste probleme cum este ecologia și starea de sănătate a populației țării și este relevant să creștem nivelul de conștientizare în rândul tinerilor asupra lor. De asemenea, evenimentul are ca scop și un call to action pentru tineri în soluționarea acestor probleme. Partenerii noștri au pregătit și workshopuri la care studenții pot să participe.

Problemele cu care ne confruntam zi de zi devin din ce in ce mai serioase. Înscrie-te la Youth Speak Forum unde vei avea parte de workshopuri cu cele mai faine companii! Link: https://www.facebook.com/events/478902003492952