• Ultima actualizare: Marți 17 Ianuarie 2023, 13:08
FACULTATEA DE TEHNOLOGIA
PETROLULUI ȘI PETROCHIMIE

Anunțuri și noutăți

Future Entrepreneurs Meet Experienced Mentors - FEMEM

Primii paşi în antreprenoriat alǎturi de un mentor! Sporeşte-ţi puterea cunoașterii prin învățare activă!

Cum te ajutǎ un mentor?

  • Te orienteazǎ şi te susţine sǎ îţi defineşti şi sǎ îndeplineşti un plan de activitǎţi, pornind de la propriile obiective de afaceri!
  • Te ajutǎ sǎ gǎseşti rǎspunsuri la problemele tale, bazate pe experienţa lui, oferindu-ţi surse de inspiraţie şi motivare!
  • Te încurajeazǎ şi, în acelaşi timp, te provoacǎ sǎ mergi înainte!

Proiectul Future Entrepreneurs Meet Experienced Mentors - FEMEM îşi propune sǎ contribuie la dezvoltarea abordǎrilor antreprenoriale şi inovative din Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, prin activitǎţi de mentorat şi simulatoare de afaceri.

Studenții care se înscriu în proiect vor avea oportunitatea de a-şi dezvolta abilitățile antreprenoriale prin implicarea în simulatoare de afaceri şi participarea la webinarii interactive susținute de reprezentanți ai mediului de afaceri și cadre didactice universitare.

Prin intermediul activitǎţii de pitching, proiectul urmǎreşte sǎ identifice idei inovatoare care pot fi aplicate în următoarele domenii: Fintech & Money, IT & Technology, Responsible Business. Cele mai bune idei vor fi premiate.

Partenerii proiectului sunt Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Prahova şi Asociația Centrelor de Afaceri pentru Export.

Cariera ta are nevoie de un impuls! Intâlneşte-te cu un mentor înscriindu-te în proiect! 

Descarca cererea de inscriere și acordul GDPR și trimite documentele completate la adresa de email : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ultima actualizare:
Marți, 17 Ianuarie 2023, 13:08