• Ultima actualizare: Joi 19 Mai 2022, 10:25
FACULTATEA DE TEHNOLOGIA
PETROLULUI ȘI PETROCHIMIE

Anunțuri și noutăți

Internship la Tenaris Silcotub și Burse Roberto Rocca

Oportunități de Internship și Burse Roberto Rocca la compania Tenaris Silcotub

Mai multe informații gasiți pe  http://flip.tenaris.com/books/ybwb link care include prezentarea acestui program pentru studenții universității Petrol-Gaze din Ploiești !

Open4U Internship @OMV Petrom

Programul Open4U Internship @OMV Petrom continuă și anul acesta.

Programul vine în întâmpinarea tinerilor care vor să descopere industria energetică și mediul de afaceri, dându-le ocazia să se familiarizeze cu activitățile specifice principalelor departamente din compania noastră.

Activitățile didactice se vor desfășura în format fizic începând cu 21.03.2022

Consiliul de Administrație al Universității, întrunit în ședința din 16.03.2022a hotărât ca, începând cu data de 21 martie 2022, toate activitățile didactice de curs, seminar, laborator și proiect să se desfășoare în format fizic la toate programele de studii universitare de licență, master și doctorat, îndiferent de forma de învățământ, pentru toții anii de studii.

Reducere taxă regie de cămin semestrul II, 2021-2022

Stimați studenți,

În  semestrul al -II-lea, anul universitar 2021-2022, un număr de 5 studenți (cu taxă sau fără taxă) cazați în căminele UPG,de la facultatea TPP, reprezentând  10% din totalul studenților fără taxă înmatriculați la facultatea TPP,  pot beneficia de reducerea taxei de regie de cămin. Calendarul activiăților poate fi consultat aici. Informatii referitoare la lunile pentru care se face dovada venitului se gasesc aici.

Ajutor financiar pentru achiziționarea de calculatoare în 2022

Dragi studenti,

Va informam ca am primit de la minister calendarul pentru acordarea unui ajutor financiar in vederea achizitionarii de calculatoare pentru anul 2022.

Calendarul activitaților poate fi consultat aici, iar celelalte informații le gasiti in legislația corespunzătoare (Legea 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar in vederea achizitionarii de calculatoare, Hotărârea 1294/2004 privind normele metodologice pentru aplicarea Legii  269/2004, cu modificarile și completările ulterioare)

Conferința studențească ”CHIMIE. MEDIU. ENERGIE” - ediția a III-a

            Facultatea Tehnologia Prelucrării Petrolului și Petrochimie din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești în colaborare cu Societatea de Chimie din România  - Filiala Prahova organizează  în luna Noiembrie a acestui an cea de-a treia ediție a conferinței studențești ”Chimie. Mediu. Energie”.

Recrutări în Liga studenților din UPG Ploiești

Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești desfășoară în perioada 11-22 octombrie 2021 sesiunea de recrutări în cadrul asociației. 

Pentru a se înscrie studenții trebuie să completeze următorul formular:  https://tinyurl.com/RecutariLiga2021 

 

 

Reducere taxă regie de cămin semestrul I, 2021-2022

Stimați studenți,

În  semestrul I, anul universitar 2021-2022, 5 studenți (cu taxă sau fără taxă) cazați în căminele UPG,de la facultatea TPP, reprezentând 10% din totalul studenților fără taxă înmatriculați la facultatea TPP,  pot beneficia de reducerea taxei de regie de cămin. Pentru a putea fi selectați în vederea aplicării acestei reduceri de taxa, veți putea depune dosarele la secretariatul facultății (corp I, etaj 2, capătul dinspre bd. București) după următorul calendar

Internship Halliburton

Halliburton intentioneaza sa initieze un proiect de internship care presupune recrutarea studentilor si includerea lor in programe de mentoring in cadrul diferitelor echipe si ulterior semnarea contractelor de munca. Descrierea jobului o gasiti aici.

Anunț privind cazurile speciale de reprogramare a examenelor/verificărilor din sesiunea de iarnă 2022

  • Studenții UPG Ploiești carantinați/izolați la domiciliu pe perioada sesiunii de examene de iarnă datorită virusului Sars Cov 2, au obligatia de a prezenta dovada eliberată de la medicul de familie care atestă faptul ca sunt înregistrațila DSP, precum si  completarea unei cereri conform formularului atașat. Cererea și dovada vor fi trimise în format electronic  pe adresa decanatului facultății de care aparțin.
Ultima actualizare:
Joi, 19 Mai 2022, 10:25