• Ultima actualizare: Joi 16 Septembrie 2021, 14:45
FACULTATEA DE TEHNOLOGIA
PETROLULUI ȘI PETROCHIMIE

Anunțuri și noutăți

UPG-PC Default Image

Sesiune speciala de examinare pe 20 Septembrie

LUNI, 20 SEPTEMBRIE 2021, SESIUNE SPECIALĂ DE EXAMINARE!

UPG-PC Default Image

Ajutor financiar pentru achiziționarea de calculatoare în 2021

Dragi studenti,

Va informam ca am primit de la minister calendarul pentru acordarea unui ajutor financiar in vederea achizitionarii de calculatoare pentru anul 2021.

Calendarul activitaților poate fi consultat aici, iar celelalte informații le gasiti in legislația corespunzătoare (Legea 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar in vederea achizitionarii de calculatoare, Hotărârea 1294/2004 privind normele metodologice pentru aplicarea Legii  269/2004, cu modificarile și completările ulterioare)

UPG-PC Default Image

Întâlniri săptămânale cu viitorii studenți

Dragi absolvenți de liceu și viitori studenți,

În perioada MAI - IUNIE 2021, în fiecare din zilele LUNI și MIERCURI, intre orele 16-17, puteti accesa link-ul meet.google.com/yzj-exac-gby pentru întâlniri on-line cu cadrele didactice ale facultății noastre și a cere informații cu privire la programele de studii pe care le punem la dispoziția absolvenților de liceu, precum și informații legate de admitere!

UPG-PC Default Image

Programul de recrutare Growww Mol România

Grupul MOL a deschis perioada de aplicații pentru următoarea ediție a programului de recrutare de tinere talente, Growww !

Programele Educationale 2021 – TenarisSilcotub

Va anuntam cu bucurie ca TenarisSilcotub isi deschide portile pentru o noua editie a Programelor Educationale 2021 – Internship de Vara, respectiv Bursele Private Roberto Rocca !

UPG-PC Default Image

Decizie sesiune vară 2020-2021

În data de 21 Aprilie 2021 fost emisă Decizia de organizare a  sesiunii de examene din vara anului universitar 2020-2021. Documentul oficial poate fi consultat aici.

UPG-PC Default Image

Webinariile Rompetrol - Pregătit pentru carieră

Ești student și te preocupă viitorul tău profesional? Organizăm pentru tine 6 webinarii care să te pregătească pentru carieră.

UPG-PC Default Image

Future Entrepreneurs Meet Experienced Mentors - FEMEM

Primii paşi în antreprenoriat alǎturi de un mentor! Sporeşte-ţi puterea cunoașterii prin învățare activă!

UPG-PC Default Image

Youth Speak Forum - AIESEC

AIESEC în România organizează evenimentul Youth Speak Forum ! 

AIESEC este o organizație internațională non-profit care dezvoltă leadership în tineri. Scopul organizației este pacea și dezvoltarea potențialului uman.
Youth Speak Forum este un eveniment dedicat tinerilor care include un panel de discuții despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă propuse de ONU.
Devenit deja o tradiție, Youth Speak Forum a ajuns la a 7-a ediție, iar anul acesta se va desfășura online pe data de 22 aprilie între orele 12:00-18:30. 

Ultima actualizare:
Joi, 16 Septembrie 2021, 14:45