• Ultima actualizare: Joi 25 Noiembrie 2021, 21:26
FACULTATEA DE TEHNOLOGIA
PETROLULUI ȘI PETROCHIMIE

Anunțuri și noutăți

UPG-PC Default Image

Anunț referitor la zilele libere și sesiunea de examene

Consiliul de Administrație al UPG Ploiești a hotărât în ședința din data de 24.11.2021:

UPG-PC Default Image

Conferința studențească ”CHIMIE. MEDIU. ENERGIE” - ediția a III-a

            Facultatea Tehnologia Prelucrării Petrolului și Petrochimie din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești în colaborare cu Societatea de Chimie din România  - Filiala Prahova organizează  în luna Noiembrie a acestui an cea de-a treia ediție a conferinței studențești ”Chimie. Mediu. Energie”.

UPG-PC Default Image

Recrutări în Liga studenților din UPG Ploiești

Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești desfășoară în perioada 11-22 octombrie 2021 sesiunea de recrutări în cadrul asociației. 

Pentru a se înscrie studenții trebuie să completeze următorul formular:  https://tinyurl.com/RecutariLiga2021 

 

 

UPG-PC Default Image

Reducere taxă regie de cămin semestrul I, 2021-2022

Stimați studenți,

În  semestrul I, anul universitar 2021-2022, 5 studenți (cu taxă sau fără taxă) cazați în căminele UPG,de la facultatea TPP, reprezentând 10% din totalul studenților fără taxă înmatriculați la facultatea TPP,  pot beneficia de reducerea taxei de regie de cămin. Pentru a putea fi selectați în vederea aplicării acestei reduceri de taxa, veți putea depune dosarele la secretariatul facultății (corp I, etaj 2, capătul dinspre bd. București) după următorul calendar

UPG-PC Default Image

Ajutor financiar pentru achiziționarea de calculatoare în 2021

Dragi studenti,

Va informam ca am primit de la minister calendarul pentru acordarea unui ajutor financiar in vederea achizitionarii de calculatoare pentru anul 2021.

Calendarul activitaților poate fi consultat aici, iar celelalte informații le gasiti in legislația corespunzătoare (Legea 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar in vederea achizitionarii de calculatoare, Hotărârea 1294/2004 privind normele metodologice pentru aplicarea Legii  269/2004, cu modificarile și completările ulterioare)

UPG-PC Default Image

Webinariile Rompetrol - Pregătit pentru carieră

Ești student și te preocupă viitorul tău profesional? Organizăm pentru tine 6 webinarii care să te pregătească pentru carieră.

UPG-PC Default Image

Future Entrepreneurs Meet Experienced Mentors - FEMEM

Primii paşi în antreprenoriat alǎturi de un mentor! Sporeşte-ţi puterea cunoașterii prin învățare activă!

UPG-PC Default Image

Youth Speak Forum - AIESEC

AIESEC în România organizează evenimentul Youth Speak Forum ! 

AIESEC este o organizație internațională non-profit care dezvoltă leadership în tineri. Scopul organizației este pacea și dezvoltarea potențialului uman.
Youth Speak Forum este un eveniment dedicat tinerilor care include un panel de discuții despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă propuse de ONU.
Devenit deja o tradiție, Youth Speak Forum a ajuns la a 7-a ediție, iar anul acesta se va desfășura online pe data de 22 aprilie între orele 12:00-18:30. 

UPG-PC Default Image

Programul de recrutare Growww Mol România

Grupul MOL a deschis perioada de aplicații pentru următoarea ediție a programului de recrutare de tinere talente, Growww !

Programele Educationale 2021 – TenarisSilcotub

Va anuntam cu bucurie ca TenarisSilcotub isi deschide portile pentru o noua editie a Programelor Educationale 2021 – Internship de Vara, respectiv Bursele Private Roberto Rocca !

Ultima actualizare:
Joi, 25 Noiembrie 2021, 21:26