• Ultima actualizare: Joi 08 Iunie 2023, 08:58
FACULTATEA DE TEHNOLOGIA
PETROLULUI ȘI PETROCHIMIE

Anunțuri și noutăți

Euro 200

Calendarul pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziționării de calculatoare pentru anul 2023 poate fi vizualizat accesând următorul document.

Tot aici puteți consulta și Hotărârea de Guvern.

 

Criterii acordare GRANT INTERN TPP

Criteriile de acordare GRANT INTERN pentru facultatea TPP pot fi vizualizate accesând următorul document.

Perioada de evaluarea a proiectelor GO-GICS o puteți vizualiza aici.

Mult succes tuturor!

Decizie sesiune Vară 2022_2023

 NOU!!!

Mai multe informații cu privire la Sesiune de Vară a Anului universitar 2022_2023  puteți găsi accesând documentul.

Mult succes tuturor în sesiune!

„75 de ani de învățământ universitar la Ploiești!

Cu prilejul aniversării a 75 de ani de învăţământ superior, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești organizează, în această perioadă, o serie de manifestări dedicate acestui eveniment. Toți indicatorii de performanță și instituțiile care au certificat activitatea didactică și de cercetare științifică atestă faptul că Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești se înscrie în elita învățământului superior din România. 

Conferinţa Naţională a profesorilor de Chimie din învățământul preuniversitar - Chimia pentru o dezvoltare durabilă

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la a XI-a ediție a Conferinţei Naţionale a profesorilor de Chimie din învățământul preuniversitar - Chimia pentru o dezvoltare durabilă care va avea loc la Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești în perioada 21-22 aprilie 2023.

Reducere taxă regie de cămin semestrul II, 2022-2023

Stimați studenți,

În  semestrul II, anul universitar 2022-2023, 5 studenți (cu taxă sau fără taxă) cazați în căminele UPG,de la facultatea TPP, reprezentând 10% din totalul studenților fără taxă înmatriculați la facultatea TPP,  pot beneficia de reducerea taxei de regie de cămin conform deciziei.

Conferința Națională "CHIMIE.MEDIU.ENERGIE'' - Ediția a IV-a

Facultatea Tehnologia Prelucrării Petrolului și Petrochimie din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești în colaborare cu Societatea de Chimie din România  - Filiala Prahova organizează  în luna Noiembrie a acestui an cea de-a patra ediție a conferinței studențești ”Chimie. Mediu. Energie”.

Conferința se va desfășura, în data de 11 noiembrie 2022. În cadrul manifestării studenții și elevii sunt invitaţi să dezbată soluţiile viabile şi sustenabile privind sursele actuale de energie, resursele alternative şi probleme de protecţie a mediului, ce pot apărea ca urmare a utilizării diferitelor tipuri de resurse. Pliantul conferinței poate fi consultat aici.

Studenţii si elevii participanţi sunt scutiţi de taxă! 

Rezumatele lucrărilor  vor fi trimise  până la data de 4 noiembrie 2022, prin email, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Programul conferinței poate fi consultat mai jos:

Program conferință_CME_Ediția a IV-a

Internship la Tenaris Silcotub și Burse Roberto Rocca

Oportunități de Internship și Burse Roberto Rocca la compania Tenaris Silcotub. Mai multe informații gasiți pe  http://flip.tenaris.com/books/ybwb link care include prezentarea acestui program pentru studenții universității Petrol-Gaze din Ploiești!

tenaris

Open4U Internship @OMV Petrom

Programul Open4U Internship @OMV Petrom continuă și anul acesta.

Programul vine în întâmpinarea tinerilor care vor să descopere industria energetică și mediul de afaceri, dându-le ocazia să se familiarizeze cu activitățile specifice principalelor departamente din compania noastră.

Activitățile didactice se vor desfășura în format fizic începând cu 21.03.2022

Consiliul de Administrație al Universității, întrunit în ședința din 16.03.2022a hotărât ca, începând cu data de 21 martie 2022, toate activitățile didactice de curs, seminar, laborator și proiect să se desfășoare în format fizic la toate programele de studii universitare de licență, master și doctorat, îndiferent de forma de învățământ, pentru toții anii de studii.

Ultima actualizare:
Joi, 08 Iunie 2023, 08:58