• Ultima actualizare: Joi 24 Noiembrie 2022, 10:21
FACULTATEA DE TEHNOLOGIA
PETROLULUI ȘI PETROCHIMIE

Anunțuri și noutăți

Conferința Națională "CHIMIE.MEDIU.ENERGIE'' - Ediția a IV-a

Facultatea Tehnologia Prelucrării Petrolului și Petrochimie din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești în colaborare cu Societatea de Chimie din România  - Filiala Prahova organizează  în luna Noiembrie a acestui an cea de-a patra ediție a conferinței studențești ”Chimie. Mediu. Energie”.

Conferința se va desfășura, în data de 11 noiembrie 2022. În cadrul manifestării studenții și elevii sunt invitaţi să dezbată soluţiile viabile şi sustenabile privind sursele actuale de energie, resursele alternative şi probleme de protecţie a mediului, ce pot apărea ca urmare a utilizării diferitelor tipuri de resurse. Pliantul conferinței poate fi consultat aici.

Studenţii si elevii participanţi sunt scutiţi de taxă! 

Rezumatele lucrărilor  vor fi trimise  până la data de 4 noiembrie 2022, prin email, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Programul conferinței poate fi consultat mai jos:

Program conferință_CME_Ediția a IV-a

Internship la Tenaris Silcotub și Burse Roberto Rocca

Oportunități de Internship și Burse Roberto Rocca la compania Tenaris Silcotub. Mai multe informații gasiți pe  http://flip.tenaris.com/books/ybwb link care include prezentarea acestui program pentru studenții universității Petrol-Gaze din Ploiești!

tenaris

Open4U Internship @OMV Petrom

Programul Open4U Internship @OMV Petrom continuă și anul acesta.

Programul vine în întâmpinarea tinerilor care vor să descopere industria energetică și mediul de afaceri, dându-le ocazia să se familiarizeze cu activitățile specifice principalelor departamente din compania noastră.

Activitățile didactice se vor desfășura în format fizic începând cu 21.03.2022

Consiliul de Administrație al Universității, întrunit în ședința din 16.03.2022a hotărât ca, începând cu data de 21 martie 2022, toate activitățile didactice de curs, seminar, laborator și proiect să se desfășoare în format fizic la toate programele de studii universitare de licență, master și doctorat, îndiferent de forma de învățământ, pentru toții anii de studii.

Reducere taxă regie de cămin semestrul II, 2021-2022

Stimați studenți,

În  semestrul al -II-lea, anul universitar 2021-2022, un număr de 5 studenți (cu taxă sau fără taxă) cazați în căminele UPG,de la facultatea TPP, reprezentând  10% din totalul studenților fără taxă înmatriculați la facultatea TPP,  pot beneficia de reducerea taxei de regie de cămin. Calendarul activiăților poate fi consultat aici. Informatii referitoare la lunile pentru care se face dovada venitului se gasesc aici.

Ajutor financiar pentru achiziționarea de calculatoare în 2022

Dragi studenti,

Va informam ca am primit de la minister calendarul pentru acordarea unui ajutor financiar in vederea achizitionarii de calculatoare pentru anul 2022. Calendarul activitaților poate fi consultat aici, iar celelalte informații le gasiti in legislația corespunzătoare (Legea 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar in vederea achizitionarii de calculatoare, Hotărârea 1294/2004 privind normele metodologice pentru aplicarea Legii  269/2004, cu modificarile și completările ulterioare)

Recrutări în Liga studenților din UPG Ploiești

Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești desfășoară în perioada 11-22 octombrie 2021 sesiunea de recrutări în cadrul asociației. Pentru a se înscrie studenții trebuie să completeze următorul formular: 

https://tinyurl.com/RecutariLiga2021 

 

 

ANUNȚ IMPORTANT PLATA TAXE DE ȘCOLARIZARE ȘI CREDITE

În intervalul 11-14 octombrie 2022 se întrerupe plata taxelor de școlarizare și a creditelor, din cauza unor probleme tehnice.

Plățile se reiau în intervalul 17-21 octombrie 2022. Plățile care se vor efectua după data de 21 octombrie 2022 sunt însoțite de penalizări.

Consiliul de Administrație al Universității Petrol-Gaze din Ploiești

Angajări _Compania Intero –The Sniffers

Compania Intero – The Sniffers face angajări pentru absolvenții cu profil tehnic pentru două poziții:

  • Field Operator International Projects;
  • Project Preparation and Reporting Specialist.
  • Punctul de lucru este în Ploiești, iar sediul central in Belgia, programul de lucru desfasurandu-se in mod hibrid si începând de la 08:00 până la 16:30. Condițiile minime pentru angajare și alte detalii ce țin de cele două pozitii, le puteti regăsi în cele doua atasamente.

Aplică și tu! 

Ultima actualizare:
Joi, 24 Noiembrie 2022, 10:21