• Ultima actualizare: Joi 29 Februarie 2024, 15:13
FACULTATEA DE TEHNOLOGIA
PETROLULUI ȘI PETROCHIMIE

Conferinţa Naţională CHIMIE. MEDIU.ENERGIE. – Ediţia a II-a 06.11.2020 Ploieşti

A doua ediție a Conferinței Naționale Chimie. Mediu. Energie. s-a desfășurat în perioada în care Conferința Internațională Colloquium Energy and Environmental Protection, adresată specialiștilor, a ajuns la a patra ediție.

Desfășurarea acestei manifestări a avut loc în varianta online, la care au participat și profesorii coordonatori ai participanților. Astfel, au fost înscrişi 46 de participanţi:

  • 12 au fost elevi care au prezentat în cadrul Conferinţei şase lucrări, care au reprezentat trei licee din judeţul Prahova,
  • un student participant a reprezentat Universitatea Politehnica Bucureşti,
  • un student participant a reprezentat Universitatea Transilvania din Brașov,
  • 32 de participanţi sunt studenţi în Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti care au prezentat 23 lucrări (13 studenți la programul de licență cu 10 lucrări și 19 studenți masteranzi cu 13 lucrări).

La finalul Conferinţei, comitetul ştiinţific format din 6 membri, cadre didactice în Facultatea Tehnologia Petrolului şi Petrochimie (un preşedinte şi cinci membri) au oferit diplome participanţilor care s-au evidenţiat atât prin temele abordate, cât şi prin modul de prezentare publică (au fost acordate șase premii pentru elevi și nouă premii pentru studenți și masteranzi). 

Ultima actualizare:
Joi, 29 Februarie 2024, 15:13