• Ultima actualizare: Joi 29 Februarie 2024, 15:13
FACULTATEA DE TEHNOLOGIA
PETROLULUI ȘI PETROCHIMIE

Conferinţa Naţională "CHIMIE. MEDIU. ENERGIE" – Ediţia a III-a 12.11.2021 Ploieşti

A treia ediție a Conferinței Naționale ”Chimie. Mediu. Energie” s-a desfășurat în varianta online, la care au participat și profesorii coordonatori ai participanților. Astfel, au fost înscrise 31 de lucrari ale elevilor si 18 lucrari ale studentilor – cu 91 de participanţi, peste numărul iniţial aprobat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării prin bugetul alocat pentru activităţi extracurriculare, conform ordinului 3111/2018.
Dintre aceşti participanţi:

  • 52 au fost elevi care au prezentat în cadrul Conferinţei 31 lucrări (identificate în programul Conferinţei), care au reprezentat 7 licee din judeţul Prahova, coordonate de 15 cadre didactice (identificate în programul Conferinţei);
  • 2 studenti participanti au reprezentat Universitatea Politehnica Bucureşti (identificați în programul Conferinţei);
  • 37 de participanţi sunt studenţi în Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, unul de la Facultatea de Inginerie Mecanica – licenta şi 36 studenţi de la Facultatea Tehnologia Petrolului şi Petrochimie (31 de la licenta si 5 de la master) (identificați în programul Conferinţei).

La finalul Conferinţei, comitetul ştiinţific format din 5 membri, cadre didactice în Facultatea Tehnologia Petrolului şi Petrochimie (un preşedinte şi patru membri – identificati în circulara transmisă și publicată) au anunțat 3 premii și 4 mențiuni la elevi, respectiv 3 premii și 3 mențiuni la studenți.
Pentru prima dată, din partea Societății de Chimie din România a fost acordat unui student Premiul Special Sorin I.Rosca.

Ultima actualizare:
Joi, 29 Februarie 2024, 15:13