• Ultima actualizare: Luni 02 Octombrie 2023, 15:47
FACULTATEA DE TEHNOLOGIA
PETROLULUI ȘI PETROCHIMIE

Anunțuri și noutăți

Reexaminare (R3) - Vineri 15 septembrie 2023

!!!!!Consiliul de Administrație a hotărât susținerea unei reexaminări R3 pentru un singur examen, pe data de 15 septembrie 2023.

Decizia CA din 13.09.2023

Recuperare laboratoare_Departament Chimie

Laboratoarele la  disciplinele: Chimie 1, Chimie 2,  Analiză instrumentală 1, Chimie analitică pot fi recuperate în perioada 03.07 – 06.07.2023 și 10.07.2023 – 13.07.2023 între orele 09.50 – 15.10 conform Regulamentului privind activitatea profesională a studenților în Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti.

Pentru mai multe detalii puteți accesa Regulamentul privind activitatea profesională a studenților

Criterii acordare GRANT INTERN TPP

Criteriile de acordare GRANT INTERN pentru facultatea TPP pot fi vizualizate accesând următorul document.

Perioada de evaluarea a proiectelor GO-GICS o puteți vizualiza aici.

Mult succes tuturor!

„75 de ani de învățământ universitar la Ploiești!

Cu prilejul aniversării a 75 de ani de învăţământ superior, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești organizează, în această perioadă, o serie de manifestări dedicate acestui eveniment. Toți indicatorii de performanță și instituțiile care au certificat activitatea didactică și de cercetare științifică atestă faptul că Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești se înscrie în elita învățământului superior din România. 

Conferinţa Naţională a profesorilor de Chimie din învățământul preuniversitar - Chimia pentru o dezvoltare durabilă

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la a XI-a ediție a Conferinţei Naţionale a profesorilor de Chimie din învățământul preuniversitar - Chimia pentru o dezvoltare durabilă care va avea loc la Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești în perioada 21-22 aprilie 2023.

Reducere taxă regie de cămin semestrul II, 2022-2023

Stimați studenți,

În  semestrul II, anul universitar 2022-2023, 5 studenți (cu taxă sau fără taxă) cazați în căminele UPG,de la facultatea TPP, reprezentând 10% din totalul studenților fără taxă înmatriculați la facultatea TPP,  pot beneficia de reducerea taxei de regie de cămin conform deciziei.

Conferința Națională "CHIMIE.MEDIU.ENERGIE'' - Ediția a IV-a

Facultatea Tehnologia Prelucrării Petrolului și Petrochimie din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești în colaborare cu Societatea de Chimie din România  - Filiala Prahova organizează  în luna Noiembrie a acestui an cea de-a patra ediție a conferinței studențești ”Chimie. Mediu. Energie”.

Conferința se va desfășura, în data de 11 noiembrie 2022. În cadrul manifestării studenții și elevii sunt invitaţi să dezbată soluţiile viabile şi sustenabile privind sursele actuale de energie, resursele alternative şi probleme de protecţie a mediului, ce pot apărea ca urmare a utilizării diferitelor tipuri de resurse. Pliantul conferinței poate fi consultat aici.

Studenţii si elevii participanţi sunt scutiţi de taxă! 

Rezumatele lucrărilor  vor fi trimise  până la data de 4 noiembrie 2022, prin email, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Programul conferinței poate fi consultat mai jos:

Program conferință_CME_Ediția a IV-a

Activitățile didactice se vor desfășura în format fizic începând cu 21.03.2022

Consiliul de Administrație al Universității, întrunit în ședința din 16.03.2022a hotărât ca, începând cu data de 21 martie 2022, toate activitățile didactice de curs, seminar, laborator și proiect să se desfășoare în format fizic la toate programele de studii universitare de licență, master și doctorat, îndiferent de forma de învățământ, pentru toții anii de studii.

Reducere taxă regie de cămin semestrul II, 2021-2022

Stimați studenți,

În  semestrul al -II-lea, anul universitar 2021-2022, un număr de 5 studenți (cu taxă sau fără taxă) cazați în căminele UPG,de la facultatea TPP, reprezentând  10% din totalul studenților fără taxă înmatriculați la facultatea TPP,  pot beneficia de reducerea taxei de regie de cămin. Calendarul activiăților poate fi consultat aici. Informatii referitoare la lunile pentru care se face dovada venitului se gasesc aici.

Recrutări în Liga studenților din UPG Ploiești

Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești desfășoară în perioada 11-22 octombrie 2021 sesiunea de recrutări în cadrul asociației. Pentru a se înscrie studenții trebuie să completeze următorul formular: 

https://tinyurl.com/RecutariLiga2021 

 

 

Ultima actualizare:
Luni, 02 Octombrie 2023, 15:47