• Ultima actualizare: Marți 17 Ianuarie 2023, 13:08
FACULTATEA DE TEHNOLOGIA
PETROLULUI ȘI PETROCHIMIE

Anunțuri și noutăți

Conferința Națională "CHIMIE.MEDIU.ENERGIE'' - Ediția a IV-a

Facultatea Tehnologia Prelucrării Petrolului și Petrochimie din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești în colaborare cu Societatea de Chimie din România  - Filiala Prahova organizează  în luna Noiembrie a acestui an cea de-a patra ediție a conferinței studențești ”Chimie. Mediu. Energie”.

Conferința se va desfășura, în data de 11 noiembrie 2022. În cadrul manifestării studenții și elevii sunt invitaţi să dezbată soluţiile viabile şi sustenabile privind sursele actuale de energie, resursele alternative şi probleme de protecţie a mediului, ce pot apărea ca urmare a utilizării diferitelor tipuri de resurse. Pliantul conferinței poate fi consultat aici.

Studenţii si elevii participanţi sunt scutiţi de taxă! 

Rezumatele lucrărilor  vor fi trimise  până la data de 4 noiembrie 2022, prin email, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Programul conferinței poate fi consultat mai jos:

Program conferință_CME_Ediția a IV-a

Activitățile didactice se vor desfășura în format fizic începând cu 21.03.2022

Consiliul de Administrație al Universității, întrunit în ședința din 16.03.2022a hotărât ca, începând cu data de 21 martie 2022, toate activitățile didactice de curs, seminar, laborator și proiect să se desfășoare în format fizic la toate programele de studii universitare de licență, master și doctorat, îndiferent de forma de învățământ, pentru toții anii de studii.

Reducere taxă regie de cămin semestrul II, 2021-2022

Stimați studenți,

În  semestrul al -II-lea, anul universitar 2021-2022, un număr de 5 studenți (cu taxă sau fără taxă) cazați în căminele UPG,de la facultatea TPP, reprezentând  10% din totalul studenților fără taxă înmatriculați la facultatea TPP,  pot beneficia de reducerea taxei de regie de cămin. Calendarul activiăților poate fi consultat aici. Informatii referitoare la lunile pentru care se face dovada venitului se gasesc aici.

Recrutări în Liga studenților din UPG Ploiești

Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești desfășoară în perioada 11-22 octombrie 2021 sesiunea de recrutări în cadrul asociației. Pentru a se înscrie studenții trebuie să completeze următorul formular: 

https://tinyurl.com/RecutariLiga2021 

 

 

ANUNȚ IMPORTANT PLATA TAXE DE ȘCOLARIZARE ȘI CREDITE

În intervalul 11-14 octombrie 2022 se întrerupe plata taxelor de școlarizare și a creditelor, din cauza unor probleme tehnice.

Plățile se reiau în intervalul 17-21 octombrie 2022. Plățile care se vor efectua după data de 21 octombrie 2022 sunt însoțite de penalizări.

Consiliul de Administrație al Universității Petrol-Gaze din Ploiești

Webinariile Rompetrol - Pregătit pentru carieră

Ești student și te preocupă viitorul tău profesional? Organizăm pentru tine 6 webinarii care să te pregătească pentru carieră.

Ultima actualizare:
Marți, 17 Ianuarie 2023, 13:08